Κοινωνία

Ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνούν οι Αρχές

τραπεζικες θυριδες


Εκτός από την 50χρονη γυναίκα, ακόμα τρία άτομα ερευνούν οι Αρχές για πιθανή εμπλοκή τους στο ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας πασίγνωστος κοσμηματοπώλης της Αθήνας, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο λογιστής του συζύγου της, και η στενή φίλη του 58χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Από το ένα κατάστημα του γνωστού κοσμηματοπώλη στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Ψυχικού.

Παράλληλα, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη γέννησε υποψίες στις αρχές, καθώς όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει τις εξηγήσεις του.

Οι Αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει έρευνες σε όλους τους χώρους των εμπλεκόμενων προσώπων, οι οποίοι έχουν καταθέσει στο πλαίσιο των ερευνών.

Παράλληλα, η λίστα με τα κλεμμένα αντικείμενα που παρέδωσαν στις αρχές οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, έχουν σταλεί στην Interpol, ώστε να γίνουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους και στα δίκτυα κλεπταποδόχων του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης:

Άρωμα γυναίκας στο ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό;

Ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος επιχειρηματίας

Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος, του τα χρεώνουν όλα γιατί είχε θυρίδα δίπλα σε μία που ανοίχτηκε»ΣΧΟΛΙΑ