ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα στάση εργασίας στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ προχωρούν, αύριο, Τρίτη 4 Απριλίου, από την έναρξη της βάρδιας έως 9 πμ και από 9μμ έως την λήξη οι εργαζόμενοι. Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποφάσισε κατά τη διάρκεια έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα , νέα στάση εργασίας ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.
«Διαμαρτυρόμαστε έμπρακτα με τη μορφή απεργιακών κινητοποιήσεων διότι επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών είναι πρωτεύον ζήτημα και η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων είναι επιτακτική ανάγκη, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υποσχέθηκαν» επισημαίνει σε ανακοίνωση του.
Τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά.
Διαβάστε επίσης
Επίθεση με μαχαίρι εναντίον του 12χρονου θύματος βιασμών και μαστροπείας από τα Σεπόλια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
