ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλο και τον Αντώνη Μαυρομμάτη κλήθηκαν ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υποθέσεις παρεμπόδισης πλειστηριασμών. Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός είχε κληθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση η οποία όμως ανεβλήθη λόγω απουσίας όλων των μαρτύρων κατηγορίας.
Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις, πλην της παρεμπόδισης πλειστηριασμών και κατηγορίες για φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, άσκηση βίας και βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκοπήσεις Marc και MRB: Διατηρεί το προβάδισμα η ΝΔ έναντι των ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ – Πώς αξιολογούν οι πολίτες τα μέτρα της ΔΕΘ, τι λένε για Σαμαρά
- ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε με αιχμές κατά Ανδρουλάκη η Ρόζα Βρεττού και οδεύει προς την ΕΛΑΣ
- AKTOR: Deal με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για το 51% χαρτοφυλακίου ΑΠΕ – Επένδυση 370 εκατ. ευρώ
- Ντόναλντ Τουσκ: Προειδοποιεί για ρωσικές υβριδικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στην Πολωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.