• Sotheby's International Realty

    Iris: Μία ρομαντική κατοικία στην Κέρκυρα με τρεις ιδιωτικές παραλίες

    • Newsroom
    Iris: Μία ρομαντική κατοικία στην Κέρκυρα με τρεις ιδιωτικές παραλίες


    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Ίριδα ήταν μία από τις Άρπυιες. Νέα, με πλούσιο βραχύ χιτώνα, με μεγάλες πτέρυγες στους ώμους και χρυσά φτερωτά σανδάλια, φέροντας στο χέρι το κηρύκειο, όπως ο Ερμής. Φτερωτή και ορμητική σαν θύελλα, ήταν γνωστή ως πιστή και γοργοπόδαρη αγγελιοφόρος των θεών.

    Δε δόθηκε άδικα το όνομά της σε μία ειδυλλιακή κατοικία στην Κέρκυρα, περιτριγυρισμένη από πανέμορφους κήπους. Με τρεις ιδιωτικές παραλίες και πανοραμική θέα στον κόλπο των Γουβιών, βρίσκεται μία ανάσα από τη θάλασσα. Καθώς ο ήλιος πέφτει και τα φώτα του νησιού ανάβουν, το τοπίο παίρνει μοναδικές χρυσαφένιες αποχρώσεις και ο όρμος μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι.

    Μπαίνοντας στο πανέμορφο σπίτι, θα βρούμε άνετα έπιπλα που δίνουν μία ρομαντική νότα στο χώρο. Ουδέτεροι τόνοι και ιδιαίτερα αξεσουάρ γεμίζουν στιλ κάθε δωμάτιο.

    Η «ζεστή» κουζίνα και η τραπεζαρία της Iris βρίσκονται στο ιδανικό σημείο, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα δείπνο με θέα που ξεκινά από την απέραντη πισίνα και φτάνει ως την πόλη της Κέρκυρας.

    Το σπίτι είναι τριώροφο και περιλαμβάνει πέντε μεγάλα υπνοδωμάτια. Το ένα βρίσκεται στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο συναντά κανείς δύο κρεβατοκάμαρες με γαλλικές πόρτες. Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και ένα καθιστικό.

    Ο εξωτερικός χώρος δεν υστερεί σε στιλ και ομορφιά. Είναι μεγάλος, ώστε να περάσει ολόκληρη η οικογένεια ποιοτικό χρόνο πλάι στην πισίνα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης κάτω από την πέργκολα.

     

    Διαβάστε ακόμη:

    Μια κατοικία κόσμημα στην καρδιά των Κυκλάδων (16 pics)

    Town Thea: Μια ονειρεμένη βίλα με ρουστίκ στοιχεία στη Μύκονο

    Η εξοχική κατοικία της Αν Χάθαγουεϊ μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ