• Sotheby's International Realty

    Μια κατοικία κόσμημα στην καρδιά των Κυκλάδων (16 pics)

    • NewsRoom
    Μια κατοικία κόσμημα στην καρδιά των Κυκλάδων


    Σε σημείο που θυμίζει καρτ ποστάλ και με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου να απέχουν μόλις μερικά μέτρα, η πανέμορφη, πολυτελής ιδιωτική κατοικία με το όνομα Ivy είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» της Πάρου.

    Με συνολική έκταση 8.000 τετραγωνικών μέτρων, η συγκεκριμένη κατοικία που βγαίνει προς πώληση από το Sotheby’s International Realty προσφέρει μία παραδεισένια εμπειρία. Περιλαμβάνει μία κύρια κατοικία, αλλά και μικρότερα διαμερίσματα για τους φιλοξενούμενους, ενώ τον χώρο, που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, η πισίνα, ένα αμφιθέατρο και ένα εκκλησάκι.

    Σχεδιασμένη με ιδιαίτερο στιλ, αλλά σε απλές γραμμές, και διακοσμημένη σε απαλούς, ουδέτερους τόνους, η Ivy συνδυάζει με μοναδικό τρόπο πολυτέλεια και άνεση, αποτελώντας ένα ιδανικό καταφύγιο για να απολαύσει κανείς το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι.

    Ο κύριος χώρος χωρίζεται σε δύο επίπεδα, με σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο.

    Στον πρώτο όροφο, θα βρούμε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, με τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και καθιστικό. Μάλιστα, έχει δική του είσοδο την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ένοικοι, ενώ το τοπίο είναι μαγευτικό.

    Το εσωτερικό

    Έχοντας στόχο να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας, η Ivy διαθέτει δύο επιπλέον άνετα, στιλάτα διαμερίσματα, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα.

    Λίγο πιο κάτω, συναντά κανείς δύο ακόμη διαμερίσματα, με ένα υπνοδωμάτιο αυτήν τη φορά, τουαλέτα, καθιστικό και κουζινάκι, μεγάλη βεράντα και ξεχωριστή είσοδο, μία ανάσα από την παραλία.

    Προσφέροντας την ιδιωτικότητα που όλοι έχουν ανάγκη, η Ivy αποτελεί ιδανικό σημείο απόδρασης από την έντονη καθημερινότητα. Συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, την πολυτέλεια με την απλότητα, αποτελώντας έναν πραγματικό παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μια μοντέρνα κατοικία στη Χαβάη γίνεται ένα με τη φύση και εντυπωσιάζει με το design της

    Έμα Τζέιν Πάλιν: Η decor blogger που μεταμόρφωσε το αδιάφορο ενοικιαζόμενο σπίτι της σε μια απόλυτα retro κατοικία

    Villa Soleil: Μία κατοικία που συνδυάζει ατμοσφαιρική κομψότητα, άνεση και θέα που κόβει την ανάσα (16 pics)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ