• Real Estate

    Πλειστηριασμοί: Άλλαξαν χέρια ακίνητα εταιριών της οικογένειας Πατρώνη σε Σύρο και Πειραιά

    Πλειστηριασμοί: Άλλαξαν χέρια ακίνητα εταιριών της οικογένειας Πατρώνη σε Σύρο και Πειραιά

    Η Πλατεία Ηρώων στη Σύρο, όπου βρίσκεται ένα από τα ακίνητα της οικογένειας Πατρώνη, το οποίο «άλλαξε χέρια» στους σημερινούς πλειστηριασμούς.


    Με μόλις 1 ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς, τα πρώτα ακίνητα σε Ερμούπολη της Σύρου και Πειραιά, που ανήκαν στις τεχνικές, κατασκευαστικές, ξενοδοχειακές εταιρείες Θηρεύς, Μάριαμ, Βικτώρια, Μάρσα της οικογένειας Πατρώνη, άλλαξαν πριν από λίγο χέρια. Οι πρώτοι πλειστηριασμοί ολοκληρώθηκαν και τα ακίνητα κατακυρώθηκαν σε νέους ιδιοκτήτες.

    Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός ακινήτων της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας Θηρεύς που βρίσκονται στην Ερμούπολη της Σύρου, στην πλατεία Ηρώων, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 4.370.001 ευρώ. Επισπεύδουσα ήταν η Intrum.

    Πρόκειται για ισόγεια καταστήματα συνολικού εμβαδού 1.046τμ, κτίρια αποθηκών εμβαδού 1.200τμ καθώς και τριώροφο κτίριο γραφείων, το οποίο είναι ημιτελές και σε κακή κατάσταση.

    Ο πλειοδότης απέκτησε τα παραπάνω ακίνητα αυξάνοντας την τιμή πρώτης προσφοράς κατά 1 ευρώ.

    Χέρια άλλαξε και το οικόπεδο των 2.420τμ που αποτελεί ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στον Πειραιά, επί των οδών Υψηλάντου, Σκυλίτση, Ανδρούτσου και Ομ. Σκυλίτση (πρώην Τροχιοδρόμων).

    Στο οικόπεδο έχει ανεγερθεί ένα ισόγειο κτίριο αποθήκη εμβαδού 121 τ.μ. και ένα πενταόροφο κτίριο αποθηκών, συνολικού εμβαδού 7.601,97 τ.μ., τα οποία ανήκαν στην ανώνυμη κτηματική, τεχνική, τουριστική, ξενοδοχειακή εταιρεία Μάριαμ Ελλάς και επισπεύδων του πλειστηριασμού ήταν η Intrum, με την τιμή πρώτης προσφοράς στα 3,929 εκατ ευρώ. Και εδώ ο πλειοδότης απέκτησε το ακίνητο προσφέροντας 1 ευρώ πάνω στην τιμή πρώτης προσφοράς.

    Το ίδιο συνέβη και με κάποια από τα ακίνητα που ανήκαν στην εταιρεία Βικτώρια Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ. Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού ήταν η Intrum και η τιμή πρώτης προσφοράς αυξήθηκε κατά 1 ευρώ και τα ακίνητα κατακυρώθηκαν σε νέο ιδιοκτήτη αντί 2.148.001 ευρώ.

    Συγκεκριμένα χέρια άλλαξαν ένα οικόπεδο στην Ερμούπολη Σύρου, επί της Ακτής Μάρκου Δουράτσου εμβαδού 256τμ στο οποίο έχει ανεγερθεί κτίριο 510τμ (ισόγειο και πρώτος όροφος) και ένα οικόπεδο 874τμ στις οδούς Ασημομύτη και Μπαρμπέτα όπου έχει ανεγερθεί κτίριο με κατοικίες συνολικού εμβαδού 1.683τμ

    Επίσης στην Ερμούπολη (Άνω Σύρος θέση Κίνι) ένα αγροτεμάχιο εμβαδού 6,6 στρεμμάτων, στο οποίο έχει ανεγερθεί διώροφη κατοικία με βοηθητικούς χώρους και ημιτελή πισίνα, άλλαξε χέρια αντί 552.001 ευρώ.

    Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας της οικοδομικής κατασκευαστικής εταιρείας Μάρσα και επισπεύδουσα του πλειστηριασμού ήταν η Intrum.

    Διαβάστε επίσης:

    Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί μικρά παλάτια γνωστών επιχειρηματιών σε Καστρί, Εκάλη, Καστέλλα, αλλά και οικόπεδα στη Μύκονο



    ΣΧΟΛΙΑ