• Real Estate

    Παναγιώτης Ψυχάρης: Στο σφυρί το σπίτι στη Αράχωβα

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Ψυχάρης

    Παναγιώτης Ψυχάρης


    Στο σφυρί βγάζει η Alpha Bank την κατοικία ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Ψυχάρη, γιου του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, στην Αράχωβα.

    Επισπεύδουσα είναι η τράπεζα και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί στις 19 Ιουλίου έναντι 1 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο βρίσκεται στη θέση Κουκουβάγιες, εκτός σχεδίου πόλεως και εκτός ορίων οικισμού προϋφισταμένου του 1923 και συγκεκριμένα εκτός οικισμού Αράχωβας.

    Το οικόπεδο έχει έκταση 5.992 τ.μ. Μεταξύ των οριζοντίων ιδιοκτησιών του συγκροτήματος αποτελουμένου από δύο αυτοτελή κτίσματα, είναι και οι παρακάτω, στις οποίες επιβλήθηκε η αναγκαστική κατάσχεση, δηλαδή δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες.

    Το ισόγειο διαμέρισμα, αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο ένα living room, κουζίνα, λουτρό και W.C, καθώς και ένα πατάρι υπερκείμενο της κουζίνας, επιφάνειας 18,60 τ.μ..

    Το εν λόγω διαμέρισμα έχει επιφάνεια 64,05 τ.μ. και ποσοστό συν/σιας εξ αδιαιρέτου επί του όλου αγροτεμαχίου, ενώ στο εν λόγω διαμέρισμα ανήκει και η αποκλειστική χρήση μίας θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου.

    Με επισπεύδουσα επίσης την Alpha Bank είχε επίσης προγραμματιστεί πλειστηριασμός, που αφορούσε αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες επί οικοδομικού συγκροτήματος, κτισμένου σε οικόπεδο εκτάσεως 3.400 τ.μ. που βρίσκεται επί των οδών Σερεπετζή, Δόλασικ και Περσέως στο Ψυχικό.

    Αυτές δεν είναι οι μοναδικές απώλειες της οικογένειας Ψυχάρη, καθώς λόγω χρεών προς τραπεζικά ιδρύματα, έχουν χαθεί και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Alpha Finance: Βλέπει πιθανότητα profit-taking μετά το ισχυρό ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

    Εκλογές 2023: Ιστορικό ρεκόρ 47,17% σημείωσε η αποχή 



    ΣΧΟΛΙΑ