• Real Estate

    Άγονος o πλειστηριασμός για το ακριβό οικόπεδο των Ρέμου – Πηλαδάκη

    Κώστας Πηλαδάκης - Αντώνης Ρέμος

    Κώστας Πηλαδάκης – Αντώνης Ρέμος


    Στη λίστα με τα αζήτητα έμεινε το αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας των κουμπάρων Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη, στην Παιανία.

    Το ακίνητο επιχειρήθηκε να εκπλειστηριαστεί έναντι 792 χιλ. ευρώ με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς.

    Το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση ανέρχεται σε 200 χιλιάδες ευρώ ενώ σε βάρος του ακινήτου υπάρχει προσημείωση 2,3 εκατ. ευρώ υπέρ της ίδιας τράπεζας.

    Η εταιρεία που βρίσκεται ανάμεσα στους οφειλέτες ονομάζεται Ρ. & Π. Επενδύσεις Ακινήτων, εδρεύει στη Γλυφάδα και ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή και τον επιχειρηματία το 2005.

    Το 2019 και το 2020 ο τζίρος της ήταν μηδενικός, αν και την τελευταία χρήση της οποίας τα οικονομικά στοιχεία είναι διαθέσιμα, έγραψε ζημιές σχεδόν 860 χιλ. ευρώ.

    Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στην οδού Ηφαίστου στη θέση Τζίμα στο Κορωπί, το οποίο μάλιστα βγήκε για δεύτερη φορά στο σφυρί.

    Το οικόπεδο που συνορεύει στη βόρεια πλευρά εν μέρει με δασική έκταση και εν μέρει με όμορες ιδιοκτησίες, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ενώ βρίσκεται εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης και εκτός ζώνης πόλεως Κορωπίου και δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου, η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαγνήτης για τους Αμερικανούς τα πολυτελή ακίνητα – Τι συμβαίνει σε Μύκονο & Costa Navarino

    Trastor: Με επενδυτικό 200 εκατομμυρίων φτάνει τους στόχους της Πειραιώς



    ΣΧΟΛΙΑ