Δελτία Τύπου

Ερρίκος Ντυνάν: Δωρεάν κλινική εξέταση για την παχυσαρκία

  • NewsRoom
ερρικος ντυναν

Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center


Η παχυσαρκία είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας του 21ου αιώνα, καθώς το πλέγμα παθήσεων που συνδέονται με αυτήν έχει λάβει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις στον Δυτικό κόσμο, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει τριπλασιαστεί από τη δεκαετία του 1980.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μάλιστα, μέχρι το 2030 προβλέπεται να επηρεάσει περισσότερο από το 50% του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις, με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας (18 Μαϊου), με στόχο την πρόληψη, αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις αρνητικές επιπτώσεις της νοσογόνου κατάστασης.

Στο πλαίσιο αυτό σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η προσφέρεται:

-Δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένο Χειρουργό Βαριατρικής, κατόπιν ραντεβού, τα οποία θα προγραμματισθούν από τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, έως την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παθολογικού ευρήματος κατά την εξέταση, η επανεξέταση είναι επίσης δωρεάν.

Για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καλέσουν στο 210.6972894 (ώρες 08.00 – 15.00) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ερρικος ντυναν
Δωρεάν κλινική εξέταση για την παχυσαρκία από το Ερρίκος Ντυνάν


ΣΧΟΛΙΑ