• Πολιτική

    Βρήκαν μεγάλα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του «Μανόλο του Παππά» (video)

    • NewsRoom

    Μανώλης Πετσίτης


    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον Μανώλη Πετσίτη, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στους λογαριασμούς του κολλητού φίλου του Νίκου Παππά, βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας».

    Η ανακάλυψη αυτή έρχεται μετά από την εισαγγελική εντολή προς την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος για άνοιγμα των λογαριασμών του σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα χρήματα προέρχονται από κυπριακές εταιρείες, ωστόσο, δεν αποδεικνύεται παροχή υπηρεσιών του «Μανόλο του Παππά» προς τις εταιρείες- τροφοδότες των λογαριασμών.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πετσίτης ξεκίνησε ως ένας απλός σερβιτόρος με εισόδημα 5.000 ευρώ. Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, οι μετοχές τους εκτοξεύτηκαν, καθώς μέσα σε δύο χρόνια απέκτησε εισόδημα 200.000 ευρώ.

    Μετά τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει για την εντυπωσιακή άνοδο του κ. Πετσίτη, εκείνος «μετανάστευσε» στην Κύπρο. Η νέα του ζωή εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει όλα τα στοιχεία της πολυτέλειας και της χλιδής, στην οποία συνήθισε να ζει τα τελευταία χρόνια.

    Οι δρόμοι του, όμως, συναντώνται και πάλι με έναν «φίλο απ’ τα παλιά», τον Κύπριο δικηγόρο- ειδικό στις off shore, τον Α.Αρτεμίου, συνοδοιπόρο του Νίκου Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και γαμπρός ο Πετσίτης: Παντρεύεται την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ και την εμπλοκή του Πετσίτη



    ΣΧΟΛΙΑ