ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σε λίγους μήνες ο Μανώλης Πετσίτης, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός το τελευταίο διάστημα ως ο «Μανόλο του Παππά», για τον οποίο η Εισαγγελία Αθηνών έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ).
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο Μανόλο αποφάσισε να φορέσει βέρα μαζί με την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη. Ο γάμος, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.
Η τελετή αναμένεται να γίνει στην Πάρο, από όπου κατάγεται η νύφη, με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα.
Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2018. Γνωρίστηκαν σε μία κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Πριν λίγο καιρό πέρασαν μία μικρή κρίση, ωστόσο ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο Πετσίτης βρέθηκε στο προσκήνιο είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, εξ ου και η απόφαση για τον γάμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζει τη μεγάλη ζωή ο Πετσίτης: Στο Λονδίνο αγκαλιά με σέξι τραγουδίστρια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Πετσίτης: Ελέγχεται από έναν εισαγγελέα και δύο ανακριτές o «φίλος» του Παππά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.