ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως θλιβερή χαρακτήρισε την υπόθεση Πετσίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στον «Μανόλο του Παππά» ως «παιδί από δημοκρατική οικογένεια».
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη, υποστήριξε ότι «αφορά έναν άνθρωπο που βρέθηκε δια της προσκολλήσεως – στο Μαξίμου μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, πολύς κόσμος- στον κ. Παππά ήταν κοντά».
«Είναι μια υπόθεση θλιβερή σε ό,τι τον αφορά. Είναι ένα παιδί από δημοκρατική οικογένεια, ήταν συμμαθητής του κ. Παππά και προσπάθησε να αξιοποιήσει ότι ήταν κοντά για να πουλήσει φούμαρα και γνωριμίες και να βγάλει λεφτά», τόνισε ο πρωθυπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
- Ιράν: Σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης προσέγγισαν αμερικανικό τάνκερ στο στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.