ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, ολοκλήρωσε τις ακροάσεις των 18 υποψηφίων ανώτατων δικαστών για την κάλυψη των θέσεων των τριών αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Μετά την ακρόαση των 18 υποψηφίων συμβούλων και την διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας, οι 9 που έλαβαν κατά σειρά τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι οι σύμβουλοι επικρατείας: Μαρίνα Παπαδοπούλου, ‘Αννα Καλογεροπούλου, Ηλίας Μάζος, Χρήστος Ντουχάνης, Δημήτριος Εμμανουηλίδης, Αναστασία – Μαρία Παπαδημητρίου, Βασίλειος Αραβαντινός, Όλγα Ζύγουρα και Δημήτριος Μακρής.
Τις επόμενες ώρες, η Βουλή των Ελλήνων θα αποστείλει την λίστα με τα ονόματα των «9» που κατά πλειοψηφία έλαβαν τις περισσότερες θετικές γνώμες στο υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου να επιλεγούν οι τρεις που θα καταλάβουν τις αντίστοιχες κενές θέσεις των αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τσακαλώτος κατά Κασσελάκη: Να είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Σκρέκας: Πρόστιμα €140.000 σε 13 επιχειρήσεις καυσίμων – ειδών αυτοκινήτου
Alpha Bank: Οι παράγοντες που επηρέασαν τον πληθωρισμό στο 7μηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
