ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τακουνάκια της Θεοδώρας και η τύχη του Νίκου, η ψυχρολουσία της Μαρίας, το belly dancing του Στέφανος και …η θέα στη Νορβηγία
Στον κινηματογράφο “Ολύμπιον” προσήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Μπάμπη Μακρίδη Unclickable που προβάλλεται στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κασσελάκης έφτασε στη συμβολή της Τσιμισκή με την Αριστοτέλους και περπάτησε μέχρι το “Ολύμπιον”, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, τους βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Πέτρο Παππά, την πρώην Εκπρόσωπο Τύπου, Δώρα Αυγέρη και κομματικά στελέχη.
Την ώρα που έμπαινε στο ” Ολύμπιον” άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα από το συλλαλητήριο κατά της ομοφοβίας φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι απείλησαν τον Κασσελάκη στη συγκέντρωση για την επίθεση στα τρανς άτομα
Αυγενάκης από Food Expo: Η εξωστρέφεια είναι σημαντική για τον πρωτογενή τομέα
Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τεταμένες οι σχέσεις Ιαπωνίας-Ρωσίας μετά την Japan Tobacco – Στα χέρια του Πούτιν τέσσερα εργοστάσια
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης 500 μεταναστών – 10 συλλήψεις σε Θεσπρωτία και Θεσσαλονίκη – Αποκόμισαν κέρδη 750.000 ευρώ
- Γιαν Φαμπρ – Τα καταφύγια του καλλιτέχνη στην Αθήνα
- Μεταφορικό Ισοδύναμο: Πρόσκληση χρηματοδότησης ύψους 150,34 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2026–2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.