• Πολιτική

    Τσίπρας σε Κασσελάκη: Σιδηροκέφαλος, θα σου χρειαστεί

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης - Αλέξης Τσίπρας

    Στέφανος Κασσελάκης – Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Τα καθήκοντα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

    Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Βασίλη Κόκκαλη.

    Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (25/9) στη Βουλή και στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να μεταβεί στην Κουμουνδούρου.

    Καλωσορίζοντας τον ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα:

    «Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ».

    O κ. Κασσελάκης από την πλευρά του σημείωσε πως «Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα», με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «Εγώ δεν βλέπω μπέιζμπολ».

    «Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα, στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα να συμφωνεί.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλάει με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, στη Βουλή
    Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλάει με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, στη Βουλή (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Με Μετρό έφτασε στο Σύνταγμα

    Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα με το Μετρό έχοντας προαναγγείλλει ότι σχεδιάζει να βάλει μονάδες στο κινητό του και να αλλάξει αριθμό κινητού.

    «Πάω στο Σύνταγμα, πάω να βάλω μονάδες στο κινητό μου. Θα αλλάξω συμβόλαιο. Το απόγευμα θα πάω στο γυμναστήριο. Να είστε καλά. Εκτιμώ το λειτούργημά σας και μία ημέρα θα το κάνετε χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις», είχε πει λίγο νωρίτερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαξίμου για Κασσελάκη: Ο τόπος χρειάζεται εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση

    Bloomberg για Κασσελάκη: Πρώην στέλεχος της Goldman παίρνει «τα ηνία» του ΣΥΡΙΖΑ

    Στέφανος Κασσελάκης: Τα ερωτηματικά της επόμενης μέρας για το ΣΥΡΙΖΑ – Τα πρώτα μηνύματα



    ΣΧΟΛΙΑ