ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μία ημέρα μετά την επικοινωνιακή φιέστα του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας και λίγες ώρες μετά την έκδοση ΠΝΠ για στελέχωση του ΕΚΑΒ από την Πυροσβεστική, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη συμπολίτης μας, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, έχασε τη ζωή του περιμένοντας το ΕΚΑΒ», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Είναι τραγικό, εν έτει 2023, άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όταν η ΝΔ κυβερνά εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς δημοσιονομικούς περιορισμούς και έχοντας δαπανήσει δεκάδες δισεκατομμύρια», τονίζει.
Αναφέρει ότι η ΝΔ «επιμένει στην απαξίωση του ΕΣΥ και περιορίζεται σε πρόχειρες λύσεις», σημειώνοντας πως «η πεισματική άρνηση για προσλήψεις επιβεβαιώνει ότι ο στόχος της ΝΔ δεν είναι άλλος από την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται ότι μαζί με την κοινωνία θα δώσει τη μάχη για το αυτονόητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων σε δημόσια και ποιοτική υγειονομική περίθαλψη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
Σκρέκας: Στηρίζουμε με €8 εκατ. τον κλάδο γούνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.