ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιές: «Πυρά» της αντιπολίτευσης για τον χειρισμό των πυρκαγιών στην κυβέρνηση – «Δικαιολογεί τις καταστραφές ο Μητσοτάκης»
Στην αστυνομία και την κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη για τα σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας ειδικότερα ότι «όπως επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας».
«Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραθέτοντας στην ανακοίνωση του το σχετικό βίντεο
Διαβάστε επίσης
Υπ. Υποδομών: Τα προηγούμενα δρομολόγια έδειξαν πως λειτουργούσε κανονικά η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα
Επίθεση με βαριοπούλες στο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη – Τραυματίστηκε ο αστυνομικός της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Κατάρρευση άνω του 50% στις αγροτικές εξαγωγές μετά τα ρωσικά πλήγματα στα λιμάνια
- Navios Partners (Αγγελική Φράγκου): Παρέλαβε το νεότευκτο πλοίο Nave Orbit
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Συμμετοχή σε κοινοπραξία και κέρδος 2,9 εκατ. δολαρίων
- Αντιδράσεις Ινδίας για την αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν: Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.