ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κριτική άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη συνέντευξή του στο OPEN.
«Απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί όλες τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής» αναφέρει ο κ.Ρωμανός στο σχόλιό του.
Ολόκληρη η δήλωσή του:
«Ξεκινάμε από το μόνο θετικό: Παρά τα πολλά νεύρα, την επιθετικότητα και την αλαζονεία, ο κ. Κασσελάκης κατάφερε να ολοκληρώσει την αποψινή συνέντευξη χωρίς να το βάλει στα πόδια. Πέραν τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί όλες τις παθογένειες που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, σε νέο περιτύλιγμα: ψέμα, λαϊκισμό, χυδαιότητα, άγνοια και παντελή έλλειψη σοβαρότητας».
Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή να ζητήσει συγγνώμη
Opinion Poll: Προβάδισμα – μαμούθ για Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία
Ιράν: Ο συντηρητικός πρόεδρος του κοινοβουλίου θα διεκδικήσει την προεδρία της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πατήρ Αντώνιος: 625.000 ευρώ φέρεται να καρπώθηκε ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου – Δημοσιεύτηκε το δικαστικό βούλευμα
- Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: «Ανάσα» στις αγορές και σενάρια «ήπιας προσγείωσης» – Τι προβλέπει η Fed για τα επιτόκια
- Χρηματιστήριο: Κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισ. ο ΑΔΜΗΕ, πάνω από το 1,21 ευρώ η Bally’s, μαζεύτηκαν τα κέρδη στα ΕΛΠΕ, πτωτική η ΔΕΗ μετά από 10 μέρες
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.