• Πολιτική

    Ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου αύριο για τους Έλληνες στρατιωτικούς

    • NewsRoom
    Δημήτρης Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο ο Πάνος Καμμένος, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν όλες οι εκκρεμότητες και να διαλυθούν οι σκιές που έπεσαν τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τη δήλωση τού υπουργού Άμυνας ότι είναι «όμηροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια περί επερχόμενης ρήξης στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων, χαρακτήρισε άριστη τη σχέση τού πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και προανήγγειλε τη συνάντησή τους.

    Μιλώντας στον Σκάι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι οι άνδρες έχουν «σχέση εμπιστοσύνης» και απέδωσε τα σενάρια περί ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης σε προσπάθεια τής ΝΔ να καλλιεργήσει τέτοια ατμόσφαιρα.

    «Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα η κουβέντα περί ρήξης», είπε. «Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση».

    Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφωνία Κουβέλη, Σκουρλέτη με τον χαρακτηρισμό «ομηρεία» για τους Έλληνες στρατιωτικούς, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και είπε ότι η λέξη αυτή έχει χρησιμοποιηθεί και από τον διεθνή Τύπο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα καψόνια των Τούρκων στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Δεν τους αφήνουν να δουν τους γονείς τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη προς Άγκυρα: Απελευθερώστε τους Έλληνες στρατιωτικούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουλάχιστον ένα μήνα στη φυλακή θα παραμείνουν οι Έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ