• Πολιτική

    Πρόεδρος εταιρείας του Δημοσίου καλεί τους υπαλλήλους σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom

    Χρήστος Σπίρτζης


    Πασχίζουν να «μαζέψουν» κόσμο στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τις «οργανωμένες μετακινήσεις» των Ρομά στις ομιλίες του πρωθυπουργού και τα σκηνοθετικά τρικ, πλέον ήρθε και η σειρά των δημοσίων υπαλλήλων να βάλουν το…χεράκι τους για να στηρίξουν την προσπάθεια του κυβερνώντος κόμματος.

    Με αυτή τη λογική, ο πρόεδρος της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κάλεσε τους εργαζόμενους μέσω mail να δώσουν το «παρών» σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Χρήστο Σπίρτζη.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Κτιριακές Υποδομές ΑΕ είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, όπως νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.

    Με το συγκεκριμένο mail, το οποίο εστάλη από την γραμματεία του προέδρου της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», καλούνται ουσιαστικά όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας να δώσουν το «παρών», προκειμένου να «μαζευτεί» αρκετός κόσμος στην εκδήλωση «Συμπόρευση δυνάμεων στην Ανατολική Αττική», στην οποία θα μιλήσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης και θα μιλήσουν ακόμη ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

    Δείτε το εν λόγω mail



    ΣΧΟΛΙΑ