• Πολιτική

  Πόθεν έσχες: Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των δηλώσεων Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Δημάρχων και Περιφερειαρχών

  • NewsRoom


  Τη Δευτέρα, το πρωί θα ανακοινωθούν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

  Συνολικά θα δημοσιοποιηθούν 1.034 δηλώσεις που θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής.

  Η ανακοίνωση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής:

  Από την Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 25 του Ν.5026/2023, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

  Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων, την ίδια ημέρα και ώρα 10.30 π.μ..

  Το πλήθος των σχετικών δηλώσεων είναι συνολικά 1.034.

  Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003 – στο εξής Ν.5026/2023).

  Ευχαριστούμε όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς επίσης και το προσωπικό των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, για την πολύτιμη συμβολή τους προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή δημοσίευση.

  Διαβάστε επίσης:

  Κασσελάκη… metamorphosis: Από τον Τάιλερ, τις βέρες, τη σκυλίτσα και το life style… σε σοβαρό πολιτικό αρχηγό

  Στην Κίνα μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ αύριο

  Βουλή: Κατατέθηκε η νομοθετική διάταξη για την αγορά ρεύματος το 2024 – Οι βασικές ρυθμίσεις, τι προβλέπει  ΣΧΟΛΙΑ