ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστοί θα μείνουν το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Φεβρουαρίου, οι σταθμοί “Πανεπιστήμιο” και “Αγ. Ιωάννης” της γραμμής 2 του Μετρό, καθώς και ο σταθμός “Αγ. Μαρίνα” της γραμμής 3.
Το κλείσιμο των σταθμών αποφασίστηκε λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου. Στη διάρκεια του διημέρου οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς στάση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλη απώλεια για την Αριστερά: Έφυγε από την ζωή ο Πάνος Δημητρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος μέσω … κινητού – Η Εκκλησία περνά στην ψηφιακή εποχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις εκρήξεις από γκαζάκια μέσα σε 20 λεπτά στη Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Λυγγερίδης: Θύμα βανδαλισμού η προτομή του αρχιφύλακα στη Θεσσαλονίκη
- Ανδρουλάκης: Πρότεινε τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ
- Κρεμλίνο: Η Ρωσία δεν μπορεί να αποτελεί τη βασική απειλή για την Ευρώπη
- Οι πρώτες λέξεις που είπε η Μελάνια στον Τραμπ δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.