ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστοί θα μείνουν το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Φεβρουαρίου, οι σταθμοί “Πανεπιστήμιο” και “Αγ. Ιωάννης” της γραμμής 2 του Μετρό, καθώς και ο σταθμός “Αγ. Μαρίνα” της γραμμής 3.
Το κλείσιμο των σταθμών αποφασίστηκε λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου. Στη διάρκεια του διημέρου οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς στάση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλη απώλεια για την Αριστερά: Έφυγε από την ζωή ο Πάνος Δημητρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος μέσω … κινητού – Η Εκκλησία περνά στην ψηφιακή εποχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις εκρήξεις από γκαζάκια μέσα σε 20 λεπτά στη Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.