• Πολιτική

    Δημόσιο vs Σώρρα: «Πόλεμος» για τα χρέη των πολιτών

    Σώρρας


    Η σκληρή πραγματικότητα έρχεται να «χτυπήσει κατάμουτρα» όσους πίστεψαν πως ο Αρτέμης Σώρρας θα μπορούσε να σώσει με τα «αμύθητα πλούτη του» την Ελλάδα και τους ίδιους. Ήδη κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν πλέον να χάσουν τις περιουσίες τους από τις τράπεζες, καθώς αρνήθηκαν να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

    Ήδη, κάποιοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» – όπως αποκαλεί τους οπαδούς του ο Αρτέμης Σώρρας – έχουν αρχίσει να δέχονται απαντήσεις των ΔΟΥ με τις τους υπενθυμίζουν πως κινδυνεύουν άμεσα με κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων και τους καλούν να βρουν ρεαλιστικές λύσεις.

    Σώρρας

    Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της Εφορίας είναι η πρακτική των οπαδών του Σώρρα, οι οποίοι αντί να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία ή τις τράπεζες, καταθέτουν εντολές εξουσιοδότησης για την αποπληρωμή του προσωπικού τους χρέους από το «καταπίστευμα» που υποστηρίζει πως διαχειρίζεται ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας.

    O κ. Σώρρας περιοδεύει στην Ελλάδα και μιλά σε τοπικά μέσα και συγκεντρώσεις, πολλές από τις οποίες συναντούν την υποστήριξη των τοπικών αρχών. Εκεί υπόσχεται «οριστικό ξεχρέωμα από τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο χρέος».

    Σώρρας

    Όσοι πείθονται από τα λόγια του περί αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας που διαχειρίζεται η ομάδα του ή για τα 600 δισ. ευρώ που βρίσκονται «κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας» και τα «καταπιστεύματα εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων» τα οποία ανήκουν σε κάθε Έλληνα μέσω του Αρτέμη Σώρρα, μπορούν να εγγραφούν στους καταλόγους της «Ελλήνων Συνέλευσις» έναντι του ποσού των 10 ευρώ, ενώ κάθε μήνα πληρώνουν 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή.

    Ταυτόχρονα, τα εξώδικα που καταθέτουν προς τις τράπεζες μέσω της «Ελλήνων Συνέλευσις», με τα οποία δηλώνουν πως επιθυμούν τα χρέη τους «να τα πληρώσει ο Σώρρας», έχουν ένα επιπλέον κόστος έως και 60 ευρώ.

    Το μέλος που ενδιαφέρεται να στείλει την εξώδικη εξουσιοδότηση 12 σελίδων θα πρέπει να συμπληρώσει στην εξώδικη δήλωση-εντολή εξουσιοδότησης το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, τη διεύθυνση κατοικίας και το ΑΦΜ του καθώς και το που θα σταλεί το έγγραφο. Αντίθετα, σε κανένα δεν αναγράφεται το ποσό οφειλής!

    Στην περίπτωση που η εντολή αφορά χρέος σε Εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο, ο αιτών θα πληρώσει στο γραφείο του κ. Σώρρα το ποσό των 25 ευρώ, για τα έγγραφα και τον δικαστικό επιμελητή που θα προσκομίσει στο υπουργείο Οικονομικών αντίγραφο της αίτησης. Αν το χρέος αφορά τράπεζα, θα πληρώσει 21 συν 35 ευρώ στον δικαστικό επιμελητή.

    Σώρρας

    Στα εξώδικα καλούν τις Εφορίες και τις τράπεζες να εισπράξουν από τα 600 δισεκατομμύρια που βρίσκονται κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας ή, εναλλακτικά, από «115 τρισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής που, σύμφωνα με το εξώδικο, φυλάσσονται στις ελληνικές τράπεζες από καταθέσεις και κληρονομικά κεφάλαια».

    Ωστόσο, η Εφορία δέχεται μετρητά, επιταγές ή κάρτες και δεν αναγνωρίζουν τα έγγραφα του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Οι πολίτες κινδυνεύουν πια να χάσουν τις περιουσίες τους. Φυσικά, για τους ίδιους, φταίνε απλά οι προδοτικές κυβερνήσεις…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ από νέο δημοσίευμα για τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου – Ήξερε ο Σώρρας ή όχι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Λαμπράκης: Ο πρώην υπαρχηγός του Σώρρα και οι business με τα ναρκωτικά στη Νέα Υόρκη – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η έκθεση της DEA για την υπόθεση



    ΣΧΟΛΙΑ