Πολιτική

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέα ντοκουμέντα που συγκλονίζουν – «Τον σκότωσαν με σιδερόβεργα και τον άφησαν νεκρό»!

  • NewsRoom
Βαγγέλης Γιακουμάκης


Στα χέρια του εισαγγελέα εφετών βρίσκονται καταθέσεις και φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίες τραβήχτηκαν τη μέρα που βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά στα Γιάννενα. Δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής έφερε τραύμα στο δεξί του χέρι.

Ο ντετέκτιβ Κ.Σπύρου μάλιστα, υποστηρίζει ότι κάποιοι χτύπησαν τον αδικοχαμένο σπουδαστή με σιδερόβεργα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Στα χέρια του εισαγγελέα, βρίσκεται και μια αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού ο οποίος όπως ισχυρίζεται δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση. Η έρευνα του μάλιστα, συνοδεύεται με φωτογραφίες που μαρτυρούν πολλά και προκαλούν εύλογα ερωτήματα. Στις εικόνες φαίνεται το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με το κεφάλι του αλλά και το δεξί χέρι του…

Ο κύριος Σπύρου τονίζει: »Από τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες». Όταν ρωτήθηκε αν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί».

Πηγή: Εφημερίδα Starpress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λεωνίδας Φραγκιαδάκης: «κλείνει» 3 μέτωπα τις επόμενες εβδομάδες για την Εθνική Τράπεζα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλιόσσα Γκρίσιν: Έριξε κανόνι 35 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Οι εισαγγελείς πότε θα επέμβουν;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Την Παρασκευή 28 Απριλίου η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων