• Top Stories

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του κουμπάρου του (video)

    Αρτέμης Σώρρας


    Νέο “επεισόδιο” είχαμε στην κόντρα “Αρτέμης Σώρρας-Φώτης Λεπίδας” καθώς ο πρώτος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα, κατέθεσε εκ νέου αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατά του κουμπάρου του, στα Δικαστήρια της Πάτρας.

    “Είναι αναπόφευκτη η προσφυγή εναντίον του Φώτη Λεπίδα στην τακτική Δικαιοσύνη με άμεση κατάθεση Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων για λογαριασμό της Ε.ΣΥ.και του Αρτέμη Σώρρα” δήλωσε ο δικηγόρος.

    Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αίτηση, απαγορεύεται στον κ. Λεπίδα η αναφορά τόσο στον ίδιο τον κ. Σώρρα όσο και στην “Ελλήνων Συνέλευσις” με “απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς” ενώ φυσικά αν διαπιστωθεί παράβαση των μέτρων αυτών, θα απετείται οικονομική αποζημίωση.

    Τώρα, σε ότι αφορά τους φοιγόδικους και φοιγόποινους Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του, ο δικηγόρος κ. Νουλέζας ξεκαθαρίζει πως αν καταβληθεί η πραγματική οφειλή, υπάρχει απόσβεση ενοχής αν δεν αποδειχθεί στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ότι χωρίς δόλο προέβη σε συμψηφισμό, και έτσι θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και απαλλακτική κρίση.

    Εξάλλου, ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα να συζητηθεί στο δικαστήριο η πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Αρτέμη Σώρρα κατά του κουμπάρου του, αλλά σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα αποσύρθηκε και κατατέθηκε μια νέα, με ακόμα περισσότερα στοιχεία. Δίνοντας, τέλος, την δική του άποψη, θεωρεί πως ο εντολέας του έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πως είναι αθώος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Grimaldi – HSW: Εφτασε η ώρα της αναμέτρησης των Ιταλών με τους Έλληνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας απαντά στον Σκουρλέτη για τη ΔΕΗ: Κανείς δεν είναι πιο αριστερός από τον πρωθυπουργό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kαμμένος: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να μας βοηθήσουν με ένα σχέδιο Μάρσαλ

     



    ΣΧΟΛΙΑ