• Πολιτική

    Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας φοβάται να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αφήνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την τοποθέτησή του σχετικά με την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

    Η ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται. Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως την Πέμπτη πληροφορήθηκε πως υπάρχει μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο του με την ένδειξη «αυστηρά προσωπικό».

    «Θα την διαβάσω με προσοχή όταν επιστρέψω άλλωστε, αύριο, θα συναντηθώ κατ’ ιδίαν και με τον Νίκο Κοτζιά. Ωστόσο δεν συνηθίζω ποτέ να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε μένα ως “αυστηρά προσωπικές”. Και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΠΑ: Να μην αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άναψαν» τα αίματα στο Twitter μεταξύ Παππά και Αυγενάκη για την αποχώρηση του «Τιτάνα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν σηκώνει το γάντι ο Τσίπρας: Δεν δημοσιοποιώ την επιστολή Κοτζιά



    ΣΧΟΛΙΑ