• Πολιτική

    ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ για FF: Ας αφήσει τα πολλά λόγια κι ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣYΡΙΖΑ μετά τα αποκαλυπτικά emails που εμπλέκουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της αμαρτωλής Folli Follie.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε νωρίτερα την ΝΔ να απαντήσει γιατί ψήφισε την τροπολογία του 2018.

    «Ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του που εμφανίζονται ως ‘υποστηρικτές’ προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι ‘υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο’, για ‘τα κονδύλια’ που θα κάλυπταν τις ‘ανάγκες’ τους, για τις ‘παρεμβάσεις’ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την «ευνοϊκή μεταχείριση» και την «κατάθεση» τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή.

    Κι όλα αυτά φυσικά ‘δένουν’ με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση ‘έπαιζαν καθυστέρηση’, όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

    Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του «μαγαζιού» ή ένα ακόμα «outsourcing»…» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

    Νέες αποκαλύψεις

    Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οικογένεια Κουτσολιούτσου έδωσε μάχη για να φρενάρει τις αποκαλύψεις για τα ψεύτικα εικονικά τιμολόγια με τις «ευλογίες» του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως προκύπτει από νέο email στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

    Στις 9 Μαΐου 2018, στις 16.09 το απόγευμα, ο Ν.Σ , διευθυντής ασφαλείας της Folli-Follie, στέλνει το email στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και του γράφει:

    «Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω περιληπτικά για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησής μας.

    Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κ. Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κ. Λαζαρίδη. Είπε ο κ. Τρουλινός να μη βγει ανακοίνωση και να πάμε στις 16.15 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουν μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ο,τι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε

    Στη διάθεσή σας…».

    Διαβάστε ακόμη:

    Νέο αποκαλυπτικό e-mail: Με τις ευλογίες Τσίπρα η οικογένεια Κουτσολιούτσου έδωσε μάχη για να φρενάρει το σκάνδαλο

    Ραγδαίες εξελίξεις για Folli Follie: Ξανά σήμερα στην ανακρίτρια Δημήτρης, Τζώρτζης και Καίτη Κουτσολιούτσου

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Τα «καυτά» ερωτήματα για τη διαχείριση του σκανδάλου της Folli Follie επί διοικήσεως Γκότση

    Τι ρόλο είχε στην υπόθεση Folli Follie δικηγόρος, σύζυγος διάσημου υπουργού; Ας απαντήσει ο κ. Χ. Γκότσης 

    Άρθρο παρέμβαση: Βοήθησαν οι Φλαμπουράρης και Χαρίτσης και με ποιον τρόπο τους Κουτσολιούτσους της Folli Follie να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο;  



    ΣΧΟΛΙΑ