ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (6άρια) κατά τη χθεσινή (13/12/20174) διαλογή της 1870ης κλήρωσης του Λόττο που κερδίζει το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ.
Το δελτίο παίχτηκε στην Αγία Παρασκευή, σε πρακτορείο στην Αγίας Τριάδος και είναι μια απλή συμμετοχή με μόλις τρεις στήλες. Δηλαδή ο συγκεκριμένος υπερτυχερός με 1,5 ευρώ κέρδισε τα 2,2 εκατ. ευρώ.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Σαββάτου είναι 300.000 ευρώ τουλάχιστον.
Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 2, 9, 21, 25, 29, 46 + μπόνους 4.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαλάει ο καιρός: Που θα βρέξει σήμερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία-Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ, λεωφορεία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απίστευτη δήλωση του Δημ. Βέττα: Δεν υπάρχει υπερφορολόγηση, αλλά υποφορολόγηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
- Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στα παράλια του νομού Λάρισας
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.