ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως σημείωναν κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τη συζήτηση για τις ψήφους των «Σπαρτιατών» και τα όσα είπε μετά το briefing η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η «κ. Κεχαγιά μάλλον είδε άλλη ενημέρωση πολιτικών συντακτών».
«Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και για να την βοηθήσουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το briefing: Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση αυτή δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν κρύβεται πίσω από προθεσμίες, παίρνει συγκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει τέτοιους σχηματισμούς που πίσω από αυτούς, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κρύβονται εγκληματικές οργανώσεις και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, ούτε επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Ας το καταλάβουν καλά. Είναι έκθετοι», επισήμαναν τα κυβερνητικά στελέχη.
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το επεισόδιο στη Βουλή
Caterpillar: Ισχυρή κερδοφορία στο τρίμηνο αλλά περιμένει κάμψη πωλήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
- Ιράκ: Ανεστάλη η λειτουργία του διυλιστηρίου Λανάζ στο Ερμπίλ μετά από επίθεση με drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.