• Πολιτική

    Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ρωτώντας εάν «θα στηρίξει την πρόταση για παραπομπή του Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

    Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τη ΝΔ για ένα κείμενο  το οποίο χαρακτήρισε «κατηγορητήριο» κατά του Κώστα Καραμανλή αλλά χωρίς να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στη Βουλή, μια κίνηση που η ΝΔ χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακό πυροτέχνημα».

    Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Ο ενημερωμένος πολίτης είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή. Το Μαξίμου ουσιαστικά δεν απαντά. Ρωτάω λοιπόν πολύ συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό: Θα στηρίξετε την πρόταση με τις ψήφους των βουλευτών σας ή θα οδηγήσετε τον Κώστα Καραμανλή σε αμνηστία; Θα σπάσετε την εξίσωση ”Μητσοτάκης = Καραμανλής” ή θα ταυτιστούν τα δύο τζάκια σας για πάντα, γύρω από το Έγκλημα των Τεμπών; Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

    Διαβάστε επίσης

    Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

    Τέμπη: Το «κατηγορητήριο» ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή παρέδωσε η Τζάκρη στην ΚΟ της ΝΔ

    Καρανίκας κατά Ακρίτα για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη – «Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική ούτε ανήκει στην Αριστερά»



    ΣΧΟΛΙΑ