• Πολιτική

    Καρανίκας κατά Ακρίτα για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη – «Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική ούτε ανήκει στην Αριστερά»

    • NewsRoom
    Νίκος Καρανίκας

    Νίκος Καρανίκας


    Με μια ανάρτηση που φωτογραφίζει – χωρίς να κατονομάζει – την Έλενα Ακρίτα, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, έσπευσε να σχολιάσει την συκοφαντική ανάρτηση ης βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

    Ο Νίκος Καρανίκας κάνει λόγο για «μισογυνισμό» που «δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην Αριστερά».

    «Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού» αναφέρει ο κ. Καρανίκας.  «Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

    Η ανάρτηση Καρανίκα:

    «Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

    Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

    Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

    Διαβάστε επίσης

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Κινείται νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα – «Δεν αλλάζω ούτε λέξη», λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

    Γεωργιάδης σε Καρανίκα: Η Ελλάδα γίνεται βασική χώρα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης

    Πόλεμος Ακρίτα – Καρανίκα για τις Σπέτσες: Δε μας παρατάς, ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη, ασαπέρα αγόρι μου



    ΣΧΟΛΙΑ