• Πολιτική

    Κασσελάκης: Όλα όσα θα κάνει μετά το γάμο σήμερα και αύριο στη Νέα Υόρκη

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του;

    Με ανοιχτές εκδηλώσεις και επισκέψεις στους κόλπους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, με έμφαση στην Αστόρια και επίκεντρο μια ευρεία κομματική εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα, διαμορφώνεται το πολιτικό πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυξ», μετά τη συγκυρία της τέλεσης του γάμου του στη Νέα Υόρκη, με τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, που ανακοίνωσε ο ίδιος στα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Τετάρτη, οι επίσημες επισκέψεις του κ. Κασσελάκη ξεκινούν από το πρωί της Παρασκευής, όταν και πρόκειται να μεταβεί και να ξεναγηθεί στο Σημείο Μηδέν, όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια και, συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Αστόρια, όπου θα επισκεφθεί το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», το βράδυ της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να έχει μια χαλαρή συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, σε wine bar στο Μανχάταν, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις.

    Αντίθετα, το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, στην αίθουσα του Κέφαλου, στην Αστόρια (20-41 Steinway St, Long Island City, NY). Στην εκδήλωση αυτή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής, ενώ αναμένεται σημαντική παρουσία ομογενών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη και γειτονικές Πολιτείες, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να είναι παρόντες προκειμένου να τον ακούσουν.

    «Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Εχουμε δείγματα γραφής από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Πολύς κόσμος αναζήτησε να βρεθεί μαζί και έτσι αποφασίστηκε αυτή η ανοικτή συνάντηση με τον κόσμο, στον Κέφαλο, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα. Επειδή είχα την ευκαιρία σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις να δω αρκετό κόσμο άπαντες εξέφρασαν την επιθυμία να συναντήσουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πάει καλά η εκδήλωση, ο περισσότερος χρόνος είναι αφιερωμένος για να μάθει περισσότερα για την Ομογένεια, θέλει να ακούσει τα αιτήματα των Ελλήνων της Διασποράς, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ο ίδιος για το θέμα αυτό», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, Δρ Νικόλαος Αλεξίου, ο οποίος διευκρίνισε πως, επί του παρόντος, είναι αμφίβολο εάν ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει κάποια επίσκεψη στον χώρο του Hellenic American Project, με δεδομένο ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για το συνέδριο του Economist.

    Παράλληλα, την Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με δημοσιογράφους των ομογενειακών ΜΜΕ και ανταποκριτές, για την καθιερωμένη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητά του στις ΗΠΑ.

    Διαβάστε επίσης:

    Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 10 χρόνια

    Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη – H ανάρτησή του μετά το γάμο

    Παύλος Μαρινάκης: Η χώρα μας ειναι σε απόλυτη ετοιμότητα – Υπάρχει ο έλεγχος και η φύλαξη των δομών και πλήρης επαγρύπνηση



    ΣΧΟΛΙΑ