• Πολιτική

    Κασσελάκης: Μετά τη θύελλα στο συνέδριο, κάλεσε τους βουλευτές για ποτό σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης παρευρίσκεται στην εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης παρευρίσκεται στην εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Μετά τον διχασμό και τις ακραίες καταστάσεις που κορυφώθηκαν την Κυριακή στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με την απόφαση τελικά να μην οδηγηθεί το κόμμα σε νέες εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για ποτό σε μπαρ της Αθήνας!

    Γιορτάζοντας την παραμονή του στην ηγεσία του κόμματος και σε μια προσπάθεια να δείξει ενωτικός, μετά και τις επιθέσεις που εξαπέλυσε κατά των αντιπάλων του, ο Κασσελάκης κάλεσε την ΚΟ του κόμματος στο Kuko’s the bar, κοντά στην Καπνικαρέα.

    Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν sms στους βουλευτές του κόμματος με την πρόσκληση για ποτό. «Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σας καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά».

    Στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη ανταποκρίθηκαν βουλευτές οι οποίοι βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο, όπως η Δώρα Αυγέρη, ο Πέτρος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Νίκος Παππάς, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Ρένα Δούρου, η Κατερίνα Νοτοπούλου, η Κυριακή Μάλαμα αλλά και ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

    Διαβάστε επίσης

    Πηγές Τσίπρα για ματαίωση εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα

    Όλγα Γεροβασίλη: Εγώ δεν απέσυρα ποτέ την υποψηφιότητά μου – Σεβαστή η πρόταση του συνεδρίου

    Ματαιώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι διευκρινίσεις Ρήγα για το μπάχαλο με την απόφαση (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ