ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την καταδίκη του για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στα Εξάρχεια ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον Γραμματέα του ΜΕΡΑ25 κ. Γ. Βαρουφάκη», αναφέρει ο κ. Οικονόμου εκ μέρος της κυβέρνησης.
«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», καταλήγει.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε την επίθεση ομάδας ατόμων έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια. Τα άτομα ξυλοκόπησαν τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, με κάταγμα στην μύτη.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης στη Le Monde: «Aληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε» με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Tencent: Άλμα 14% στα καθαρά κέρδη τριμήνου – Συνεχίζονται οι ισχυρές επιδόσεις
- Κινεζικό πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τους φοιτητές του να… ερωτευθούν – «Δείτε τα λουλούδια και χαρείτε τον έρωτα»
- Οδηγούμε το OMODA 9 SHS-P AWD (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.