• Πολιτική

    Η Ακριβοπούλου, η Λιλιπούπολη και οι χυδαιότητες του Νίκου Σούλη για τον Μητσοτάκη (video & pics)

    • NewsRoom


    Με ένα βίντεο 3 λεπτών, με πλάνα από την ορκωμοσία του υπουργικού συμβουλίου και μουσικό χαλί το τραγούδι από τη Λιλιπούπολη «Πριγκιπικό βαλς», «υποδέχτηκε» τη νέα κυβέρνηση η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εκπομπή της «Δεύτερη Ματιά».

    Μετά το τέλος του βίντεο, η κα. Ακριβοπούλου είπε ότι «δεν είναι το βαλς του αποχαιρετισμού, είναι το βαλς του χαιρετισμού με την σκωπτική δεύτερη ματιά του Νίκου Σούλη», του σκηνοθέτη της εκπομπής.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο Νίκος Σούλης έχει χαρακτηρίσει, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «δεξιό καλικάντζαρο», ενώ αναφερόμενος στην υπαγωγή της ΕΡΤ απευθείας στην εποπτεία του πρωθυπουργού, σχολίασε ότι «τόση ελευθερία από την χούντα είχαμε να διανοηθούμε..».

    Δείτε το βίντεο

     

     

    Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Ακριβοπούλου εκφράζει, μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, τις κομματικές της προτιμήσεις. Μετά τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, η κα. Ακριβοπούλου είχε προβάλει ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών στυγνής κομματικής προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την έναρξη της εκπομπής της «Δεύτερη Ματιά».



    ΣΧΟΛΙΑ