• Πολιτική

    Το παράπονο του Καψώχα: Στην ΕΡΤ συμπεριφέρονται σαν να έχει κερδίσει ο Μητσοτάκης

    • NewsRoom

    Ο Σωτήρης Καψώχας


    Αιχμές για την έξοδό του από την ΕΡΤ, μετά από την απόφαση της διοίκηση του κρατικού καναλιού για το οριστικό τέλος της αμφιλεγόμενης εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», αφήνει ο Σωτήρης Καψώχας.

    Ο βασικός σχολιαστής της εκπομπής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, ο οποίος με τα σχόλιά του είχε γίνει η αφορμή για το «εμπάργκο» της Νέας Δημοκρατίας στο κρατικό κανάλι μετά από την επίθεση που είχε εξαπολύσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφάσισε να αποδώσει τις ευθύνες για την απόλυσή του στο κλίμα που επικρατεί στην ΕΡΤ ενόψει των εκλογών και την επικείμενη νίκη της ΝΔ.

    Όπως αναφέρει με ανάρτησή του ο Σωτήρης Καψώχας, στο κρατικό κανάλι συμπεριφέρονται σαν να έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητούν -είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά – να τους ενημερώσω τι έγινε με την αποχώρησή μου από την ΕΡΤ, στην παρούσα φάση ένα μπορώ να πω: Το τελευταίο διάστημα, αυτό που συμβάινει στη δημόσια τηλεόραση είναι “ως να έχει κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι περιμένουν από μέρα σε μέρα να έρθει να αναλάβει…τα ηνία της”.Προσωπικά, είμαι απέναντι σε αυτή την πολιτική και σε κάθε είδους “ντιλάρισμα’. Αυτά προς το παρόν», αναφέρει ο Σωτήρης Καψώχας.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2283810088574516&id=100008366405468

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΡΤ: Τέλος από την απογευματινή ζώνη η Ακριβοπούλου – Θα μεταφερθεί τα μεσάνυχτα;



    ΣΧΟΛΙΑ