ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρετανία: Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή Meta, TikTok και X στη δικαστική διαμάχη για τον νόμο περί διαδικτυακής ασφάλειας
Δεν το βάζει κάτω, παρά τις κυβερνητικές δυσκολίες. Ο λόγος για την Θεοδώρα Μεγαλοοικόνομου, την βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγινε θέμα από τον Κυριάκο Βελόπουλο στο twitter για το… τσιφτετέλι της.
«Δείτε ποιοι σας κυβερνάνε !!!! Μεγαλοοικονομου ΣΥΡΙΖΑ !!!!!ΟΤΑΝ ΣΠΆΕΙ Η…ΛΑΤΕΡΝΑ» έγραψε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Δείτε ποιοι σας κυβερνάνε !!!! Μεγαλοοικονομου ΣΥΡΙΖΑ !!!!!ΟΤΑΝ ΣΠΆΕΙ Η…ΛΑΤΕΡΝΑ @ellinikilisi pic.twitter.com/AvpWq87jZZ
— Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) January 30, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: Η Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε με καρέκλες και την τσάντα της σε πρώην συνέργατή της!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την παραπομπή της Μεγαλοοικονόμου ζητά ο συνεργάτης της, μετά το περιστατικό στη Βουλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.