• Ελλάδα

    Μύκονος: Απίστευτες εικόνες από την πλημμυρισμένη Μικρή Βενετία, χαμός με τους τουρίστες

    • NewsRoom

    Τρομακτικές εικόνες από τη Μύκονο


    Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Μύκονο και ειδικά από τη Μικρή Βενετία η οποία πλημμύρισε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν το Σαββατοκύριακο. Απίστευτη και η ταλαιπωρία που έζησαν δεκάδες άνθρωποι, κυρίως τουρίστες, που βρέθηκαν στα πλημμυρισμένα στενά της Μυκόνου.

    Ακόμη και ψάρεμα στους δρόμους έκαναν κάτοικοι. Σύμφωνα με το mykonoslive, στον Ορνό, ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου Lefteris Grillhouse που το καλοκαίρι φιλοξένησε τους αστέρες του Χόλλυγουντ Matt Damon, Chris και Liam Hemswort, θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τα νερά που είχαν φτάσει έξω από την επιχείρησή του. Έτσι πήρε ένα καλάμι και άρχισε το ψάρεμα. Μάλιστα στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να ψαρέψει ένα καλαμάρι.

     

     

     

     

    Στο βίντεο του mykonoslive μια Αμερικανίδα τουρίστρια να προσπαθεί να διασχίσει ένα στενό δρομάκι στην Μικρή Βενετία.

    Από την δυνατή βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου το νησί, η διάσημη Μικρή Βενετία μετατράπηκε σε πισίνα καθώς το νερό κάλυψε την περιοχή χωρίς να έχει δρόμο διαφυγής.

    Στο Παλιό Λιμάνι γκρεμίστηκε τοίχος προκαλώντας υλικές ζημιές, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στον Γυαλό, η παραλία γέμισε με ξύλα και σκουπίδια που ξέβρασε η θάλασσα ενώ η λάσπη και τα νερά έφτασαν μέχρι το δημαρχείο.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρός 39χρονος οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αγελάδα
    «Βούλιαξε» η μικρή Βενετία στη Μύκονο από τις βροχές και τις καταιγίδες
    Μύκονος: Το ΣτΕ ξεμπλοκάρει την αραβική επένδυση της AGC – «Κόκκινο» για τη μαρίνα
     



    ΣΧΟΛΙΑ