ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλος, αντιδράσεις, αλλά και δεύτερες σκέψεις για τον κυβερνητικό εταίρο σε Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμένου για την στράτευση των γυναικών. Οι έντονες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου που άδειαζαν τον αρχηγό των ΑΝΕΛ φαίνεται πως υποχρέωσαν τον κυβερνητικό εταίρο να κάνει πίσω.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ο κ. Καμμένος δεν το λέει ευθέως ότι μπαίνει στο ψυγείο η πρωτοβουλία του, αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».
Μάλιστα σύμφωνα με τη στήλη στο tovima.gr φαίνεται πως υπήρχαν και άλλες «σκέψεις» ή «κουβέντες» από το υπουργείο Αμυνας. Οπως ας πούμε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, πλην όμως προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.