ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 75χρονης Μαρίας Σούκα από τη Γλυφάδα, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Υμηττού. Η άτυχη γυναίκα ήταν με τα εσώρουχα, ενώ δίπλα της βρισκόταν το σκυλάκι της, το οποίο με το δυνατό του γάβγισμα βοήθησε στο να βρεθεί η γυναίκα.
Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από τη Γλυφάδα στις 28 Απριλίου και είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert. Το πτώμα της 75χρονης εντοπίστηκε από περιπατητή στις 12 το μεσημέρι.
Η γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ, ενώ αναφορικά με τα αίτια του θανάτου της, η αστυνομία προς το παρόν αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.