• Ελλάδα

    Επανεμφάνιση Σώρρα με νέο μήνυμα και απειλές

    • NewsRoom
    Σώρρας


    Επανεμφάνιση, με νέο ηχητικό μήνυμα, που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο You Tube, έκανε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, στρέφοντας μάλιστα το στόχαστρό του στη δικηγόρο της οργάνωσης, όπως και σε άλλους πρώην συνεργάτες του.

    «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Αρτέμης Σώρρας, στο εκτός ελέγχου ξέσπασμά του, αφορμή για το οποίο φαίνεται πως στάθηκε το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου, στο οποίο αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες τούς διοικεί μια φωνή.

    «Δεν είσαι λίγο ημίτρελη ρε Νάνσυ;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας.

    Παράλληλα, κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί επίσης τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

    Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και αναζητείται από τις Αρχές.



    ΣΧΟΛΙΑ