ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε συζητήσεις με τους αμερικανικούς γίγαντες της τεχνητής νοημοσύνης OpenAI και Anthropic, ενημέρωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν την Δευτέρα.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο Τόμας Ρενιέ δήλωσε ότι η Επιτροπή χαιρέτισε την ενεργή συμμετοχή της OpenAI στις συζητήσεις, έχοντας εκφράσει την πρόθεσή της να παραχωρήσει πρόσβαση στο νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της.
Πρόσθεσε ότι η Κομισιόν είχε τέσσερις με πέντε συναντήσεις και με την Anthropic, χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο πρόσβασης στα δικά της μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της.
«Με τη μία (OpenAI), έχουμε μια εταιρεία που προσφέρεται εκ των προτέρων να δώσει πρόσβαση. Με την άλλη (Anthropic), έχουμε καλές ανταλλαγές απόψεων, αν και δεν βρισκόμαστε σε στάδιο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε εικασίες για πιθανή πρόσβαση ή όχι», δήλωσε ο Ρενιέ κατά της τακτικής ενημέρωσης Τύπου της Κομισιόν.
Διαβάστε επίσης:
Breitling: Δεκάδες απολύσεις λόγω ισχυρού φράγκου και πτώσης των πωλήσεων
Συνεχίζεται η κόντρα για τον κανονισμό του ΟΛΠ – Τι υποστηρίζει η Ένωση υπό τον Π. Ξηραδάκη
Amazon: Πρώτη έκδοση ομολόγων σε ελβετικό φράγκο για επενδύσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σενάρια για την υγεία του Πούτιν μετά την εμφάνισή του στην παρέλαση της Μόσχας – «Ίσως είναι η τελευταία του»
- Santander: Νέα CEO στη διαχείριση κεφαλαίων ύψους 375 δισ. ευρώ
- Deutsche Bank για Εθνική Τράπεζα: Γιατί κρατά σύσταση αγοράς μετά τo ισχυρό τρίμηνο
- Breitling: Δεκάδες απολύσεις λόγω ισχυρού φράγκου και πτώσης των πωλήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.