• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Φώφη Γεννηματά μέσω twitter: H κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες

    • NewsRoom
    φωφη γεννηματα

    Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ


    Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μέσω του λογαριασμού της στο twitter, καλώντας τον να απαντήσει στο εάν έχει χάσει τη δεδηλωμένη. Επίσης, η κα Γεννηματά κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει τις προτάσεις της για το ασφαλιστικό και να αρχίσει διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς.

    Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες με το ασφαλιστικό, καθώς παρουσίασε ένα πρόχειρο σχέδιο «που εξοντώνει κοινωνικές ομάδες και μετατρέπει συντάξεις νέων ανθρώπων σε φιλοδώρημα». Όπως επισημαίνει, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδομεί το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης και οδηγεί σε νέες δυσμενείς παρεμβάσεις για τις συντάξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς μοναδική της επιδίωξη να καλύψει το κενό των 2 δισ. που η ίδια δημιούργησε με τις επιλογές της».

    «Για άλλη μία φορά λέμε: Πάρτε την πρόταση σας πίσω!» τόνισε, ενώ παρότρυνε την κυβέρνηση να ακούσει την κατακραυγή από όλους τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους νέους ανθρώπους. «Ξεκινήστε επιτέλους έναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της, χωρίς αποκλεισμούς. Εμείς, με δεδομένη την αντίθεσή μας στις παράλογες απαιτήσεις και νεοφιλελεύθερες εμμονές του ΔΝΤ, καταθέσαμε τις προτάσεις μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση, κάθε μέρα που περνάει, απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά και αδυνατεί να δώσει λύσεις» κατέληξε η κ. Γεννηματά.

    «Είναι η απογοήτευση, οι χαμένες προσδοκίες που προκαλούν αυτή την οργή. Ένα κίνημα αποφασισμένων π θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του», τονίζει μέσω Twitter η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.



    ΣΧΟΛΙΑ