• Πολιτική

    «Φαρμάκι» στο Twitter για τον Αλέξη Γεωργούλη – Επίθεση και της «Εφημερίδας των Συντακτών» στον ευρωβουλευτή

    • NewsRoom
    Αλέξης Γεωργούλης

    Αλέξης Γεωργούλης


    Θύελλα αντιδράσεων και αμέτρητα tweets ξεσήκωσε η είδηση πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει ως κριτής στο μουσικό ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar».

    Μάλιστα, οι αντιδράσεις για την απόφαση του κ. Γεωργούλη δεν περιορίστηκαν στο διαδικτυακό κοινό καθώς ακόμη η φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών» άσκησε σε άρθρο της δριμύτατη κριτική τόσο προς τον ευρωβουλευτή όσο και προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στο άρθρο της εφημερίδας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής».

    Πάντως, το Twitter ήταν ακόμα πιο επικριτικό για την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο ριάλιτι YFSF, με τους περισσότερους χρήστες να ρίχνουν «φαρμάκι» για την απόφαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…

    Από ό,τι φαίνεται πάντως, ο ίδιος ο κ. Γεωργούλης δεν πτοείται από όσα γράφονται για την επιλογή του καθώς, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα δημοσίευμα για την έναρξη του σόου.

    Αναλυτικά το άρθρο της «Εφημερίδας των Συντακτών»:

    «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής.

    Φρόντισε και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης βέβαια: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει τότε, αμέσως μετά την ανακοίνωσή το ονόματός του, αφήνοντάς μας ξερούς!

    «Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

    Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

    Σκεφτείτε τη γελοιότητα του συνδυασμού: ευρωβουλευτής και μάλιστα κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετέχει ταυτόχρονα στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar».

    Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε…».



    ΣΧΟΛΙΑ