• Πολιτική

    Επίσκεψη στο άσυλο ανιάτων από τον Κ. Μπακογιάννη

    • NewsRoom
    μπακογιαννης

    Η επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στο Άσυλο Ανιάτων


    Το Άσυλο Ανιάτων επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, περιηγήθηκε στους χώρους του νοσηλευτηρίου και της νέας πτέρυγας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ συνομίλησε με το προσωπικό και τους περιθαλπόμενους και ενημερώθηκε για την κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος.

    Η Πρόεδρος του Δ.Σ του Ασύλου Ανιάτων, κα Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε: «Η ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια, η διασύνδεση με την Αθηναϊκή κοινωνία και η ενεργή συμβολή του Ασύλου Ανιάτων είναι τα μηνύματα που αποκομίσαμε από την σημερινή μας συζήτηση με τον κύριο Μπακογιάννη. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα τον έχουμε συμπαραστάτη στη συνέχιση και ανάπτυξη του κοινωνικού μας έργου.

    Θέλουμε καθαρές και έντιμες σχέσεις με τον Δήμο Αθηναίων μακριά από μικροπολιτικές και άγονη γραφειοκρατία. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε, ενεργά στον αστικό σχεδιασμό στην περιοχή της Κυψέλης. Παρότι, έχουμε υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις, δυστυχώς δεν υλοποιήθηκαν εξαιτίας γραφειοκρατικών εμποδίων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης: «Ανάσα στις γειτονιές της Αθήνας με πολλούς μικρούς χώρους πρασίνου παντού»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μπακογιάννης: Απαράδεκτο να πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή η περιοχή έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμος να είναι μπροστάρης



    ΣΧΟΛΙΑ