ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Ελίζα Βόζενμπεργκ θα είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 33 ψήφους ενώ η Έλενα Κουντουρά είναι τρίτη αντιπρόεδρος.
Η Ελίζα Βόζενμπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της και αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και δη στη ναυτιλία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε συνεχίζεται η εκλογή του προεδρείου και της σύστασης των επιτροπών έτσι ώστε από Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν κανονικά οι συνεδριάσεις των επιτροπών στο ΕΚ.
Διαβάστε επίσης:
Ιαματικός τουρισμός: Πάνω από 80 φυσικές πηγές και 30 εγκαταστάσεις λουτροθεραπείας
Bosch: Αποκτά assets της Johnson Controls έναντι $8 δισ. – Μπαίνει στην αγορά κλιματιστικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «τρομερός τύπος» ΚΜ, τα σκουλαρίκια της Μπριζίτ, το κολιέ του Σαουδάραβα, φιλέτο καραβίδας στο Προεδρικό και η εντολή για Σκέρτσο
- Αμαλία Παυλίδου: Η Ελληνίδα που έστησε «βιομηχανία» εναλλακτικών θεραπειών με χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια κοινό
- Ανδρέας Μελάς: Στη Μελάς Μαρτίνος, ένας απατηλά απλός Weiss
- Ά. Γεωργιάδης – Ε. Αγαπηδάκη: «Κλειδωμένα» 3 προγράμματα «Προλαμβάνω» και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.