• Πολιτική

    Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου της Αθήνας

    • NewsRoom
    Η Γεωργία Πολυτάνου, από ταξίδι της στο Παρίσι (φωτό Facebook)

    Η Γεωργία Πολυτάνου, από ταξίδι της στο Παρίσι (φωτό Facebook)


    Ο Χάρης Δούκας, νέος δήμαρχος Αθηναίων, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ομως, τη νύχτα της μεγάλης νίκης, την περασμένη Κυριακή, έγινε ουσιαστικά γνωστή η σχέση με την 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου με την οποία ο κ. Δούκας αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

    Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής αλλά η καταγωγή της είναι από τη Θήβα. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

    Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά) και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας

    Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας.

    Διαβάστε επίσης:

    Χάρης Δούκας: Ποιος ο νέος δήμαρχος στην Αθήνα και η έκπληξη του β’ γύρου των εκλογών

    Όλοι όσοι εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – 26 εκλέγει ο Χάρης Δούκας

    Το ηχηρό μήνυμα για την Κεντροαριστερά, η μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, η δεινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ