• Πολιτική

  Μπέος κατά Κασσελάκη: Αυτός προκάλεσε με τις αηδίες για τις υιοθεσίες

  • NewsRoom
  Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου

  Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου


  Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελακη.

  Μιλώντας σε τοπικό κανάλι, ο κ. Μπέος επικαλέστηκε τον χαρακτηρισμό «Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας» που έχει αποδοθεί στον κ. Κασσελάκη, για να επιτεθεί ξανά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπέος.

  «Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα», ανέφερε.

  «Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί», κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

  Διαβάστε επίσης

  Αχιλλέας Μπέος: «Θέλω να πάω στο Survivor» – Τι συζήτησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

  Πάολα κατά Κασσελάκη: Ηρθε ο ξενομπάτης να φέρει στην Ελλάδα τις ιδέες του

  Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή 100.000 ευρώ κατά Αχιλλέα Μπέου  ΣΧΟΛΙΑ