• LIFE&STYLE

    Πάολα κατά Κασσελάκη: Ηρθε ο ξενομπάτης να φέρει στην Ελλάδα τις ιδέες του

    • NewsRoom
    Επίθεση στον Κασσελάκη από την Πάολα

    Επίθεση στον Κασσελάκη από την Πάολα


    Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και ύμνους για τον Αχιλλέα Μπέο, περιελάμβανε η συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα. Για τον δήμαρχο Βόλου η Πάολα δήλωσε:

    «Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του» είπε για τον κ. Μπέο στην εκπομπή Super Κατερίνα και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

    Σε ερώτηση για το αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως γενικά δεν κάνει τέτοια πράγματα και ότι είναι ήσυχο πλάσμα. «Δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε η Πάολα.

    Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

    «Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;» είπε η Πάολα και πρόσθεσε:

    «Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις».

    Διαβάστε επίσης:

    Πάολα: Το ποσό που έδωσε σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη
    Σάλος με τα μπουζούκια που άνοιξαν μετά το τριήμερο πένθος – Τι απαντούν Παόλα, Βέρτης, Τσαλίκης
     



    ΣΧΟΛΙΑ