• Πολιτική

    Οι Αγγλίδες έχουν τρελαθεί: Δείτε πόσα λεφτά ποντάρισε μια γυναίκα στο Remain και πόσα θα κερδίσει (video)


    Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως το ιστορικό δημοψήφισμα της Βρετανίας θα κριθεί στο νήμα, τα γραφεία στοιχημάτων όμως, φαίνεται πως έχουν ήδη βρει το νικητή. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που τέτοιου είδους προγνωστικά ανατράπηκαν. Ενδεικτικό πάντως είναι ότι σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων William Hill, το μεγαλύτερο μονό ποντάρισμα για το Remain ήταν 10 φορές μεγαλύτερο του αντίστοιχου για το Leave.

    Μια γυναίκα στο Λονδίνο στοιχημάτισε στο Remain 100.000 στερλίνες με απόδοση 2/5, το οποίο μπορεί να της αποφέρει κέρδος 40.000 στερλίνες, αν τελικά οι συμπατριώτες της αποφασίσουν να μείνουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Στο μεταξύ, μια άλλη Λονδρέζα στοιχημάτισε 10.000 στερλίνες στο Leave, με απόδοση 11/4, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει μέχρι και 27.500. Παραδόξως ήταν το πρώτο της στοίχημα.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποσό των στοιχημάτων ήταν πρωτοφανές για μια πολιτική εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της William Hill, Graham Sharpe, δηλώνει πως: “Έχουμε λάβει πολλά στοιχήματα σχετικά με την έκβαση του δημοψηφίσματος. Ένας πελάτης από το Jersey στοιχημάτισε £20 στο Leave. Τότε, οι πιθανότητες ήταν 8/11 στο Remain.”

    Και δεν είναι μόνο οι Βρετανοί που ψηφίζουν για το Brexit. Η William Hill υποστηρίζει πως έχει δεχθεί στοιχήματα από πολλές χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των: Ανδόρα, Αυστρία, Καναδά, Φιλανδία, Πολωνία, Ιαπωνία, Μάλτα, Ρωσία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία.

    Οι πιθανότητες για αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν μειωθεί πολύ αυτές τις μέρες, με τη William Hill να δίνει 25% και τη Ladbrokes στο 24%.

    Αυτές είναι οι τρέχουσες αποδόσεις για το Brexit, όπως ανακοινώθηκαν από τα πιο μεγαλα γραφεία στοιχημάτων, σήμερα το πρωί:

    • William Hill – 10/3
    • Ladbrokes – 3/1
    • Coral – 11/4
    • Paddy Power – 3/1
    • Betfred – 3/1
    • Skybet – 3/1
    • Betfair – 10/3

    Σήμερα Πέμπτη, το ποσοστό του Remain άγγιζε σύμφωνα με την Betfair, το 84%, έναντι 16% του Brexit.  Tα αντίστοιχα ποσοστά την Τετάρτη ήταν 78% και 22%.

    Στο βίντεο του βρετανικού Guardian που ακολουθεί δείτε τι θα συμβεί απόψε στη Βρετανία… Από τις περιοχές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, μέχρι την καταμέτρηση των ψήφων σε ένα έξυπνο κολάζ γρήγορων απαντήσεων:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/46-ekatommiria-vretani-stis-kalpes-brexit-bremain/55644



    ΣΧΟΛΙΑ